Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Van der Zweep in Wergea

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Van der Zweep beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Van der Zweep zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Van der Zweep winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Van der Zweep gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Wergea (Friesland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Van der Zweep biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Wergea bent u Vakgarage Van der Zweep altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Van der Zweep
Wartensterdijk 2a
9005 XS

tel.: 058-2552153
mail: info@vakgarage-zweep.nl